DUURZAAMHEID.

augustus 2, 2016

Duurzaamheid is – ook in de bouw – geen modewoord meer.

Duurzaamheid is – ook in de bouw – geen modewoord meer.  Van de overheid tot particulier: iedereen is zich bewust van de structurele meerwaarde die duurzaamheid te bieden heeft. Dutch Innohouse kiest voor het gebruik van duurzame bouwmaterialen en zorgt ervoor dat bouwafval tot een minimum wordt beperkt. Een uitstekende woning-isolatie en de toepassing van energiearme voorzieningen behoren ook tot onze duurzaamheidsdoelstellingen. Uw aannemersbedrijf lift daardoor automatisch mee op het positieve imago dat duurzaamheid inmiddels heeft.

Dutch Innohouse onderhoudt sterke relaties met de Technische Universiteit Eindhoven en het Utrecht Sustainability Institute. Ook hierdoor kunt u gebruikmaken van de kennis en ervaring die u nodig heeft voor innovatief ondernemerschap en de daaraan gekoppelde omzetgroei van uw aannemersbedrijf.

Auteur

Maurice Hamers.

info@dutchinnohouse.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.